Waar zorgt de koffieservice voor?

Een goede kop koffie is een heerlijk begin van de werkdag. Het aroma vult het kantoor en de smaak van verse koffie is met niks te vergelijken. Het is dan ook niet gek dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om koffie te nemen van hoge kwaliteit. Het zorgt immers voor een prettige werkomgeving en het is daarbij ook nog eens iets wat je je klanten met de nodige trots kan voorschotelen. Goed koffie is dus een must voor elke ondernemer en is dan ook in allerlei soorten te krijgen bij de koffieservice. Maar wat kan je daar nog meer krijgen?

Koffiesoorten

Koffie. Natuurlijk is er heel veel koffie te krijgen bij de koffieservice. En in de afgelopen jaren is de diversiteit van koffie alleen maar toegenomen. Hoeveel koffiesoorten er wel niet zijn, het zal je verbazen. Iedereen kent inmiddels de verse bonen en de filterkoffie. Maar heb je wel eens gehoord van vriesdroogkoffie? Deze koffie wordt diep ingevroren en pas ontdooid als de koffie in het apparaat gedaan moet worden. Door dat invriezen blijft de smaak van de koffie perfect geconserveerd en wordt het aroma extra sterk. Naast deze koffievariant is er ook nog Fresh brew koffie, of Cafitesse koffie. Stuk voor stuk koffiesoorten die allemaal hun eigen smaak en aroma hebben, maar tegelijk een ding delen: het is de perfecte manier om een werkdag mee te beginnen.

Koffiemachines

Met goede koffie heb je natuurlijk ook een knappe koffiemachine nodig. En net zoals bij de koffie, komen deze in allerlei verschillende soorten. Er zijn machines die gemaakt zijn om de bonen te malen en zo te zorgen voor een heerlijke verse kop koffie, maar dus ook machines die gespecialiseerd zijn in het bereiden van heerlijke vriesdroogkoffie. En voor wie graag geniet van ouderwetse filterkoffie, is er ook flink wat te kiezen. Dus wie bij de koffieservice aanklopt, zal zien dat de mogelijkheden legio zijn en dat je dus op allerlei mogelijke manieren geholpen kan worden. En mocht je machine onderhoud nodig hebben? Zoek niet verder.

Onderhoud
Elke koffiemachine moet af en toe even onderhouden worden. Dit onderhoud kan variëren van het ontkalken van de machine, tot het echt grondig reinigen van de verschillende onderdelen die elke dag weer zorgen voor een heerlijke kop koffie. Hiervoor is iemand nodig die precies weet hoe dit onderhoud het beste gedaan kan worden. En wie in zee gaat met een koffieservice, weet dat deze persoon altijd klaar staat om de machine weer helemaal tiptop in orde te brengen. En ook als er iets fout gaat aan de koffiemachine, kan dit door de expert vaak gemakkelijk opgelost worden, zodat je nooit te lang zonder je favoriete koffie hoeft te zitten.

Thee, frisdrank, soep

Wie liever iets anders drinkt dan koffie, kan natuurlijk ook bij de koffieservice terecht. Voor thee, frisdrank of zelfs Cup a Soup kan je wel degelijk bij de koffieservice aankloppen. Al met al zorgt deze service ervoor dat je altijd een bijzonder prettige en productieve werkdag hebt op kantoor.

Plaats een reactie