Thermoskannen van dit moment

Bij een thermoskan denken veel mensen aan zo’n eenvoudige grijze kan die altijd op tafel staat bij bijeenkomsten zodat er meerdere koppen koffie of thee gevuld kunnen worden terwijl het drankje lang warm blijft in de kan. De functie is tegenwoordig hetzelfde, ze worden nog steeds veel gebruikt bij bijeenkomsten en partijen. Maar tegenwoordig worden ze ook steeds vaker thuis gebruikt. De uitstraling van een thermoskan is namelijk heel erg anders ten opzichte van een aantal jaar geleden. Het is naast een functionele warmhoud-kan ook nog een leuk decoratief item voor op je salontafel of op je aanrechtblad!

De thermoskannen van het moment zijn voorzien van een hippe uitstraling. Ze hebben een mooie vormgeving en zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren! Denk aan mintgroen met gouden details of poederroze! Kleuren die tegenwoordig erg populair zijn! Dit maakt het een leuke decoratie voor op tafel en vaak is het al gauw een echte eye-catcher!

Thermoskannen worden gebruikt op evenementen en bijeenkomsten, maar ook op het verjaardagsfeestje bij jou thuis is zo’n kan ideaal. Je kunt de kan(nen) op tafel zetten en je bezoek zelf een kopje thee of koffie laten inschenken. Vind je het toch leuker, fijner of beter om zelf de kopjes in te schenken? Ook dan scheelt het voor jezelf een hoop als je één grote kan kunt vullen. Zo kun je veel makkelijker bijvullen en hoef je minder vaak heen en weer te lopen naar de keuken!

De isoleerkan kan ook gemakkelijk meegenomen worden voor onderweg. Ga je een dagje naar de dierentuin? Of naar een pretpark? Neem je eigen koffie mee voor onderweg! Niets is lekkerder dan de koffie die je zelf gezet hebt (voor velen tenminste). Met een thermoskan neem je je eigen koffie gewoon mee! Even pauze aan de kant van de weg en geniet lekker van je bakkie koffie!

Plaats een reactie