Frozen eetbare prints

Cupcakes en taarten zijn leuk om te zien en om te eten. Ze worden vaak versierd met de mooiste versieringen. Onder anderen met slagroom, parels, bloemen, kaarsjes of eetbare prints. Die laatste zijn een soort eetbare vellen papier met een opdruk gemaakt van kleurstof. Je kunt ze dus gewoon opeten, daarom heten ze ‘eetbare’ prints. Ze zijn er met allerlei thema’s en kleuren. Zo ook frozen eetbare prints, leuk voor de echte kleine frozen fans. Deze prints kunnen zowel op cupcakes als op taarten gelegd worden. Ze zijn leuk, lekker en makkelijk. Gewoon te verkrijgen in de winkel. Geschikt voor alle gelegenheden, zoals kinderfeestjes en andere feestelijke dagen. Bestel je frozen eetbare prints en geniet binnenkort van een heerlijk versierd gebakje. Ieder kind vind een leuke versierde taart of cupcake geweldig, zeker op zijn of haar verjaardag. 

Een leuk feestje

Je kind is jarig en dit wil hij of zij graag vieren met vriendjes en vriendinnetjes. Bij een leuk feestje horen natuurlijk versieringen, maar ook een taart of cupcakes. Het is iets populair op verjaardagen. Zo’n verjaardags taart of cupcakes zijn uitgebreid versierd en vaak zitten er kaarsjes op. Zo is een taart op z’n leukst. Een kinderfeestje is meestal gebaseerd op een thema. Voor de echte frozen fans zijn er ook frozen eetbare prints voor op taarten en cupcakes. Dan is zelfs het gebak in de sfeer van het feest. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk als je je favoriete personage op een gebakje ziet. Met Anna, Elsa of misschien wel olaf is het feestje zeker geslaagd. 

Makkelijk en eetbaar

Frozen eetbare prints zijn een makkelijke versiering voor taart of cupcakes. Met deze versiering was bakken nog nooit zo makkelijk. Met enkel de print is het gebak meteen leuk versierd. Daarnaast is het ook super makkelijk op te plakken. Je kunt ze er namelijk gewoon op leggen of vast zetten met een beetje eetbare lijm. Ze zijn gewoon op te eten, want het is gemaakt van eetbaar papier. Mooi en lekker dus. Het is de ultieme versiering kun je wel zeggen. Vooral als je even snel en makkelijk een taart of cupcakes wilt versieren. Het is niet te veel gedoe, makkelijk aan te brengen en het ziet er super leuk uit. Met frozen eetbare prints is dit mogelijk. 

Frozen eetbare prints kopen

Waar kan ik ze krijgen vraag je je af? Frozen eetbare prints kun je gewoon kopen bij een bakwinkel. Ze zijn niet moeilijk te vinden en er is ruime keuze. In deze winkel of webshop vind je alles wat je nodig hebt om te gaan bakken, zoals deegrollers, spuitzakken etc. Zo ook de frozen eetbare prints. Maak het feestje van je kind echt leuk met deze eetbare prints van frozen. Ze zijn super makkelijk en snel! Ze zijn kant en klaar verkrijgbaar en je hoeft ze alleen nog maar op het gebak te leggen. Niet alleen deze eetbare prints zijn te verkrijgen, maar zoveel meer thema’s en kleuren. Voor elke gelegenheid is er een eetbare print voor je taart of cupcakes. Ga voor je eetbare prints naar de bakwinkel en veel plezier ermee!

Plaats een reactie